Rijvereniging Pegasus

Over RV Pegasus

Rijvereniging Pegasus te Hulsberg is een actieve vereniging voor zowel ruiters te paard als ponyruiters en bestaat ongeveer uit vijftig leden. De vereniging is lid van de KNHS en ingedeeld in Kring Limburg Zuid. Al sinds 1945 kent RV Pegasus een rijke historie, waaronder diverse Nederlandse en Limburgse kampioenstitels.

Wekelijks wordt er dressuur- en springles gegeven waaraan ieder lid van de vereniging kan deelnemen. Verder maakt sinds 2015 ook de mensport onderdeel uit van onze vereniging. Voor de lessen maken wij onder andere gebruik van de accommodatie van Equine Park Hulsberg (Stal Bemelmans). Jaarlijks worden er één of meerdere officiële wedstrijden georganiseerd, waarbij van de leden een actieve bijdrage wordt verwacht. Naast de officiële wedstrijden worden er door het jaar heen verschillende activiteiten voor de leden georganiseerd, zoals diverse onderlinge dressuur- en springwedstrijden, oriëntatierit, spellenmiddag en bezoek aan verschillende paardenevenementen.   Lid worden?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden en wil je lid worden van onze vereniging? Neem dan contact op met ons secretariaat.


   Huldiging kampioenen 2016


Jill klijn, Limburgs kampioen DB
Romy Bemelmans kampioen M2
Maud Smedts 4de plaats WK mennen jonge paarden
Hanne-Louise de Koning 2de plaats NK tandem mennen


Copyright © 2017
   Bestuur

   Jaennette Drummen

   Hanne Louise de Koning

   Guus Limpens

   Alicja Prusak

   Yvette Waumans